Over Samenspraak 3

Over Samenspraak

Samenspraak is het kantoor voor advocatuur en mediation op het gebied van familierecht in Aalten en de Achterhoek. Bij elke zaak ligt de focus op wat er mogelijk is en wordt eerst gekeken of partijen er samen uit kunnen komen. Door met de andere partij en diens advocaat in overleg te treden of - in mediation - doordat cliënten samen aan tafel zitten. Overleggen en stappen zetten is soms een grote uitdaging. Maar als het lukt om er samen uit te komen, is dat - met name voor de kinderen - de beste oplossing. 

Daarbij gaat het niet alleen over over de juridische aspecten en standpunten, maar ook over de mens(en) achter de zaak. Het is belangrijk om te komen tot praktische, haalbare afspraken. Daarbij is ruimte voor emoties en aandacht voor communicatie. En dat begint met oprechte belangstelling voor jouw verhaal. 

Samenspraak is gespecialiseerd in het familierecht. Een bewuste keuze om te focussen, zodat de kennis up-to-date blijft en met alle ontwikkelingen rekening gehouden wordt.

En bewust wordt iedereen bijgestaan, ongeacht of je wel of niet zelf een advocaat of mediator kunt betalen. Niet elke advocaat en mediator werkt op basis van een toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand). Samenspraak doet dat wel.

Over Samenspraak 4

Over Aniek Scharenborg

Wat spreekt mij aan?

Iedere zaak een eigen aanpak met:

Duidelijke communicatie en heldere uitleg

Eerlijk en realistisch advies

Overleg waar mogelijk, procederen als nodig

Snelle reacties op je e-mails en verzoeken

Afspraak voor een gesprek vaak binnen een week

Samenspraak

Omdat focus op mogelijkheden meer perspectief biedt.

Over Samenspraak 5

GRAAG HELP IK JE VERDER

© Samen-spraak.com │Logo/huisstijl ontworpen door: JAA-studio.com | Website ontworpen & ontwikkeld door: pulsief.nl

Scroll naar boven